November 21-én, vagyis most pénteken lesz a megnyitója a Zöldág Nemzetközi Öko-Design Fesztiválnak. A megnyitó díszvendége Julio César Cancio Ferrer, a Kubai Köztársaság magyarországi nagykövete lesz. A rendezvény meghívóját az alábbiakban olvashatjátok.

Az Egyesült Államokban és Kubában már bemutatott különleges kiállítási anyag most Budapesten is megtekinthető, az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Zöldág Nemzetközi Öko-Design Fesztiválon, a Klebelsberg Kultúrkúriában.

Hazánk legjelentősebb nemzetközi öko-design eseményének megnyitójára 2014. november 21-én 18 órakor kerül sor, melyen egy nagyszabású nemzetközi kiállítási anyagot és egy látványos nemzetközi öko-divatbemutatót tekinthet meg a közönség.

A kiállításra 12 országból érkeztek szebbnél-szebb műalkotások: Ausztráliából, Dániából, Egyesült Államokból, Észtországból, Finnországból, Jamaicából, Kanadából, Kubából, Norvégiából, Romániából, Szerbiából és Új-Zélandról. Mindemellett a legkiemelkedőbb hazai környezettudatos művészek alkotásai is felsorakoztatásra kerülnek, 11 művész illetve művészcsoport jóvoltából.

Díszvendég: Julio César Cancio Ferrer, a Kubai Köztársaság Nagykövete

Időpont: 2014. november 21. (péntek) 18.00

Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria, 1028 Budapest, Templom utca 2-10.

Részvétel: díjtalan

MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK A MEGNYITÓRA!

A fesztivál linkje: http://www.kulturkuria.hu/viewContent.php?category=21&event=9244