A Defensa de la Humanidad [Az Emberiség Védelme] Értelmiségiekből és Művészekből Álló Hálózata csatlakozik a világ népeinek azon óhajához, ami Hugo Chávez Frías elnök mielőbbi és teljes felépülését kívánja.

A Hálózat különösen testvéri ölelését küldi a forradalmi venezuelai népnek és szolidaritását fejezi ki vele, azzal a mély meggyőződéssel, hogy Chávez elnöknek sikerül győzedelmeskednie minden nehézség felett, és nagyon hamar visszatér a napi feladatok elvégzéséhez, amelyek a bolivári forradalmat a szocializmus felé vezetik. Red En Defensa de la Humanidad

A Defensa de la Humanidad Értelmiségiekből és Művészekből Álló Hálózata történelmi kötelességnek, kiemelt fontosságúnak tartja, hogy megismételje Hugo Chávez felhívását az egységre. A nehéz órák mindig nagyszerű lehetőséget kínálnak a legjobb meggyőződésünk és az emberi minőség legmagasabb értékei mellett való kiállásra. A bolivári forradalom döntését és önálló útját a szocializmus felé támogatjuk minden erőnkkel, derűnkkel és nyugalmunkkal a harcában és minden támadás elhárításában, amelyet a birodalom, annak szövetségesei és hazai piaci szereplői esetleg megkísérelnek véghezvinni. A népek fájdalma és aggodalma nem a gyengeség jelei. Az egység az emberi faj egyik legnagyobb erőssége.

Minden férfi és nő, aki csak a világon Chávez elnök munkájának és humanista meggyőződésének köszönhetően testvérré lett az eszmékben és a tettekben, mielőbb jó egészségben, illetve annak a harcnak az élén szeretnénk látni őt, amely egyre kiélezettebben és egyetemesebben folyik a népek végérvényes felszabadításáért. Ezzel a meggyőződéssel küldjük a Defensa de la Humanidad Értelmiségiekből és Művészekből Álló Hálózatának testvéri és szolidáris ölelését Hugo Chávez elnöknek és barátunknak.

Nagyra értékelünk minden segítséget ennek a szövegnek a terjesztésében és hozzá való csatlakozásban névvel, foglalkozással, országgal, a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.