Kedves érdeklődő barátunk!

Örömmel értesítelek arról, hogy Debrecenben is bemutatjuk a No Volverán című filmet, amely már Budapesten is nagy sikert aratott.

Ha messze laksz Debrecentől, kérlek, tekintsd levelemet tárgytalannak, az oka, hogy nem tudom kiszűrni, ki hol lakik.

Februári 19-én, délután, 16.00 órakor előadást és filmvetítést tartunk a DEPOLIT (Debreceni Hallgatók Politikatudományi Egyesülete) szervezettel közösen, ahol megismerheted a Magyar-Venezuelai Szolidaritási Társaság céljait, megismerkedhetsz debreceni szervezetünkkel is.

A találkozón levetítjük a NO VOLVERÁN című filmünket is.

Az előadásunk címe: „A kapitalizmus útján nem lehet megmenteni a világot”

Gyere el megismerni a bolivári alternatívát a világgazdasági válság megoldására!

Pontos időpont és helyszín: Február 19-én, csütörtökön 16-órakor, az Egyetem főépületében (Debrecen, Egyetem tér 1.), II.-es előadó.

NO VOLVERAN dokumentumfilmről:

Egy nagyon alapos kutatást követően a film készítői egy útra viszik a nézőket, melyen keresztül megismerik a 2006-os decemberi elnökválasztás izgalmait, a dolgozók felügyelete alatt lévő különböző gyárakat valamint a bádogvárosok, a barriosok mélyére is betekintést nyernek, hogy ezzel bemutassa, miért van egy mozgalom a kapitalizmus legyőzésére, mit jelent a XXI. század szocializmusa, és hogyan változik az emberek élete.

A filmvetítés után beszélgetés a magyarországi venezuelai nagykövettel Adriana Gottberggel.

A találkozón – természetesen – megvásárolhatóak az általunk kiadott és magyarra feliratozott filmjeink is. Ezek: http://www.venezuelai-szolidaritas.org/shop.html 

A beszélgetésre és a filmvetítésre szeretettel várunk!

Ugyanezen a napon, csütörtökön Adriana Gottberg, a Venezuelai Bolivári Köztársaság nagykövete és a Magyar-Venezuelai Szolidaritási Társaság vezetése közösen egész napos programon vesz részt Debrecen városában. 

Itt találkozunk a város alpolgármesterével Halász Lászlóval, a debreceni egyetem rektorával, Dr. Fésüs Lászlóval, a Hajdú-Bihari Kereskedelmi Kamara Turisztikai Szakmai Kollégiumának elnökével Barabás Zoltánnal, és még meglátogatunk más fontos személyeket Debrecenben. 

 

Üdvözlettel:

Kalocsai Kinga

a Magyar-Venezuelai Szolidaritási Társaság elnöke

Coceancig Áron

a MVSZT vezetőségi tagja